Vakantiehuis in Jennersdorf
 


Dit ruime vakantiehuis staat in Jennersdorf in een zeer natuurlijke omgeving waar de reeën door de tuin lopen. Jennersdorf ligt in het 3 landen Natuurpark RAAB, op 12 km afstand van Hongarije en op 18 km van Slovenië. 

Het huis bestaat uit 2 verdiepingen:

  • de begane grond: entree/ gang, de ruime keuken is voorzien van elektrische kookplaat, een koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en compleet inventaris (pannenset, bestek enz.). In de keuken bevindt zich een echt Oostenrijkse eettafel met hoekbank en 2 stoelen. De woonkamer in ingericht met een comfortabele hoekbank, een T.V. met dvd speler, vele dvd's voor alle leeftijden, een boekenkast met lectuur en spelletjes. Ook staat er een tweepersoonsbed in de hoek van de woonkamer.   In de gang is een toilet met fontein en een badkamer ingericht met een badkamermeubel, een douchecabine en een wasmachine.
  • Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers.  Slaapkamer 1: een tweepersoonsbed en een bedbankje (normale maat met ombouw).   Deze kamer is ook voorzien van een kledingkast met hang (met kledinghangers) en een leg gedeelte. Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden met bureau op de kamer, een kledingkast en een speelkleed.